anasayfa
Baybars Altuntaş Üyelik
Önce Kazan Sonra Harca

30 Prill 2013 shfaqja ime tek Pogrami Argument + ne SCAN TV ne 19:00                                         26 Prill 2013 vizita ime tek Kryetari i Bashkise Tirane ne 13:00                                         26 Prill 2013, konference mbi sipermarrjen ne Universitetin e Tiranes ne 15:30                                         25 Prill 2013 shfaqja ime direkte tek programi 'Takimi i Pasdites' ne KLAN TV ne 18:15

Deulcom International u themelua nga Baybars Altuntas per te ofruar trajnime cilesore per profesioniste ne industrite e turizmit, udhetimit, teknologjise dhe biznesit..
Deulcom Institute u themelua nga Baybars Altuntas si nje dege specialiteti per Deulcom International dhe tashme operon ne 10 qytete te Turqise.
Burime te rekomanduara per sipermarresit
CNN International  Te gjitha videot
   
ME NJE OPEN FORUM PAS KONFERENCES
STIL JETESE I BAYBARS ALTUNTAS
Sekretet e mia te stilit te jeteses per te qendruar I shendetshem dhe fit
anasayfa